dilluns, 24 d’octubre de 2016

Parents'meeting

Tuesday, 25 October 20.00 at the school


El seu fill/participa en l'intercanvi programat per aquest curs escolar amb la realització d'un projecte anomenat A TALE OF TWO CITIES, UN CONTE DE DUES CIUTATS, on a través d'unes tasques en equip de descoberta i recerca abans, durant i després dels intercanvis, els nois i noies coneixeran Barcelona/Begues- Lodz,/Varsòvia. El projecte pretén desenvolupar en els alumnes les competències lingüístiques en llengua anglesa, les competències d'interacció en el món on viuen, les competències socials i ciutadanes, les d'aprendre a aprendre i les d'autonomia i iniciativa personal, i les TIC, alhora que intercanviaran experiències vitals. Durant el projecte, els alumnes treballaran a través d’una plataforma de treball col·laboratiu en el grup A TALE OF TWO CITIES, creat i monitoritzat pels professors per aquest objectiu i del que vostès en podran fer el seguiment. També hi ha el blog de les estades a Begues i a Lodz.

Ordre del dia:
1.      Famílies d’acollida: allotjament, àpats, trasllats al cole o d’altres primera setmana de febrer, 5/2 al 10/2 tindrem la visita dels alumnes de Polònia. Segona part de l’intercanvi primera setmana de juny, visitarem Polònia. 4/6 al 9/6 del 2017
2.      Preu: 360€. Es pot fer en dos terminis. Fins 10 de novembre 200€ i 5 desembre 160€ a pagar a finestreta a la Sra. M. Carmen. El preu inclou  despeses del viatge, assegurances, transport (T-10) taxes, alguna visita cultural relacionada amb el projecte tant a Begues com a Lodz, i algun extra.
3.      Documentació, autoritzacions per a l'estada aquí i a Polònia.
4.      Projecte i feina del col·legi. Plataforma https://www.etwinning.net/es/pub/index.htm , eina col·laborativa entorn educatiu segur i reconegut.
5.      Altres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada